Sildefilet med uretepoteter

Sildefilet med uretepoteter

Sild og potet i ny drakt. Velg den sildefileten du foretrekker og bruk noen minutter ekstra på å lage noen lekre grillede poteter med urter. Tro oss, det er tid vel anvendt.

Til 4 personer:
– Kyvik sildefilet
– 4 store gule nypoteter
– Crème fraiche
– Persille
– Gressløk
– Rosmarin
– Oregano
– Hvitløk
– Olivenolje

1. Vask og skjær poteter i 1.5cm tykke skiver. Blanchér raskt i 5 minutter i kokende vann.
2. Tørk av poteter og grill på rillepanne til poteter er gjennom stekt. Ca 2-3 minutter på hver side.
3. Overfør potetene til en bolle med grovhakket urter, grønt og olje.
4. Legg en sildefilet på hver tallerken og fordel poteter. Avslutt med en ss crème fraiche eller rømme.

First Post
Last Post